Andreas Schotel Wandel- en Kunstroute finalist Brabantse Stijlprijs 2017

op vrijdag, 21 april 2017. Posted in Kunst & Cultuur

Stem Nu

Andreas_Schotel_kunstroute

Donderdag 13 april werden de gemeente Hilvarenbeek en het bestuur van de Andreas Schotel Wandel- en Kunstroute verrast door de provincie: de Esbeekse Wandel- en Kunstroute bleek één van de vijf finalisten in de strijd om de Brabantse Stijlprijs 2017. Sinds woensdag 19 april is de digitale stembus geopend. De finalist met de meeste stemmen mag de prijs in ontvangst nemen. De gemeente Hilvarenbeek roept iedereen op om te stemmen!

 

Iedere stem telt
Op 18 mei wordt de Brabantse Stijlprijs 2017 uitgereikt aan de finalist met de meeste stemmen. De winnaar mag zich vanaf dat moment het mooiste (natuur)plekje van onze provincie noemen. De gemeente Hilvarenbeek doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de Esbeekse inzending voor de Stijlprijs die dag de prijs in de wacht sleept. Iedere stem is meer dan welkom.

Hoe werkt het stemmen?
Via www.hilvarenbeek.nl/stijlprijs kan iedereen snel, eenvoudig en gratis een stem uitbrengen. Per e-mailadres mag er drie keer gestemd worden. Met zijn allen helpen we de Andreas Schotel Wandel- en Kunstroute aan de titel.