Apotheek Beekdal - afhalen medicijnen in Diessen

op dinsdag, 23 mei 2017. Posted in Zorg & Medisch

Apotheek Beekdal - afhalen medicijnen in Diessen

Vanaf 1 juni 2017 is het weer mogelijk om uw medicijnen af te halen in het nieuwe Medisch Centrum Diessen, aan de Heuvelstraat 3. Er is geen aparte apotheek gevestigd, maar voor de uitgifte wordt samengewerkt met de aanwezige doktersassistenten. De medicijnen kunnen worden afgehaald aan de balie van de huisartsen.

  • Afhaaltijden: dagelijks van maandag t/m vrijdag van 11:30 - 12:30 en van 15:00 - 17:00 uur.
  • Herhaalrecepten kunnen de volgende dag na 15:00 uur worden afgehaald.
  • Spoedrecepten van het ochtendspreekuur kunt u in overleg met de huisarts dezelfde dag na 15:00 uur afhalen in Diessen of kunt u laten thuisbezorgen. Spoedrecepten van het middagspreekuur kunt u dezelfde middag laten thuisbezorgen of afhalen in Hilvarenbeek. ln Hilvarenbeek is ook de mogelijkheid om uw medicatie uit de medicijnuitgifteautomaat te halen. Deze automaat is 24 uur per dag beschikbaar. Voor deze service kunt u zich eenmalig aanmelden door middel van een inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de apotheek.
  • De doktersassistente geeft de medicijnen af in een gesloten zakje. Voor uitleg en/of vragen kunt u contact opnemen met Apotheek Beekdal. U kunt de apotheek bereiken op tel. 013-5058151.

Met vriendelijke groet,

Team Apotheek Beekdal

Tel : 013 5058151 / Mail : info@apotheekbeekdal.nl