AVROTROS Sterren Muziekfeest op Vrijthof Hilvarenbeek

op donderdag, 25 mei 2017. Posted in Evenementen

Zing mee met de grootste (volks)zangers van Nederland

foto1_310517Muziekfeest_op_het_plein

HILVARENBEEK - Het Sterren Muziekfeest op het Plein van AVROTROS komt dit jaar naar de Vrijthof in Hilvarenbeek. Woensdag 31 mei vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens van Nederlandse topartiesten zoals André Hazes, Frans Bauer, Sieneke, Wolter Kroes en Edsilia Rombley. De toegang is gratis.

Line-up

Jan Smit is de presentator van het al 10 jaar door Nederland reizende muziekfestival. Hij opent de avond om 19.00 uur, dan starten de opnamen voor het Junior Songfestival. Vervolgens treden tussen 20.00 en 23.00 uur meer dan 25 artiesten op. De line-up van het Sterren Muziekfeest op het Plein toont namen als: André Hazes, Danny Froger, Django Wagner, Echte Vrienden, Edsilia Rombley ft Re-Play, Frans Bauer, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Henk Bernard, Henk Dissel, Jan Smit, Jeffrey Heesen, John West, Mike Peterson, Pascal Redeker, Peter Beense, René Schuurmans, Sam Knoop, Samantha Steenwijk, Sieneke, Thomas Berge, Vinzzent, Wesly Bronkhorst, Wolter Kroes en Yves Berendse.

Veilig en bereikbaar

Medeorganisator Gerard van Laarhoven: ‘Iedereen is welkom bij het Sterren Muziekfeest op het Plein. Het moet een groot feest worden voor jong en oud, bewoners uit de gemeente Hilvarenbeek én daarbuiten. We zorgen voor extra parkeergelegenheid, maar we verzoeken bezoekers wel om te voet of op de fiets te komen. Op het terrein zijn diverse bars met eten en drinken. Tijdens het evenement geldt het Nix-beleid; onder de 18 jaar geen alcohol.'

Tv-uitzending

NPO1 zendt het Sterren Muziekfeest op het Plein uit op 16 en 23 juni 2017 in twee 1,5 uur durende afleveringen. Daarnaast kun je de afleveringen terugkijken via uitzendinggemist.nl en op sociale media.

Meer informatie

Laat weten of je komt via het Facebookevenement ‘Sterren Muziekfeest op het Plein: Hilvarenbeek’. Hier vind je ook alle informatie over het evenement.