Biodanza

op vrijdag, 20 januari 2017. Posted in Hobby & vrije tijd

Een nieuwe manier om te bewegen en fit van lichaam en geest te blijven

Biodanza

De mens is meer individualistisch gaan leven doordat we niet meer zo afhankelijk zijn van het groepsbelang om fysiek te overleven. We kopen ons eigen eten in de supermarkt en huren of kopen ons eigen huis.

Maar groepsgevoel op emotioneel gebied is niet te koop. Dat is dus nu ook vaak de reden dat er in onze samenleving vaak het gevoel van eenzaamheid is. De, vanuit onze instincten, behoefte aan groepsgevoel wordt niet meer beantwoord. De mens wil zijn vrijheid veroveren, niet meer afhankelijk zijn van de ander en doen en laten wat hij zelf wil. Dat we daardoor weg gegaan zijn van onze instinctieve gevoelens en wat daar de consequenties van zijn is voor veel mensen een onprettige ervaring.

Om terug dit instinctieve groepsgevoel te krijgen is Biodanza zo belangrijk voor de mens van deze tijd. Biodanza is nl. juist een groepsgebeuren.

We bewegen gezamenlijk als één groep op de speciale Biodanza muziek. Geen geleerde pasjes. Nee gewoon bewegen zoals de speciale Biodanza muziek jou in beweging zet. Dat kan zijn alleen, met 2 met 3 met de hele groep enz. Dat alles maakt onze groeps-instincten weer wakker. We mogen zijn die we zijn en onszelf bewegen op muziek in die groep op een manier die heel gewoon en natuurlijk aanvoelt.

We dansen op blote voeten of als dat niet kan op sokken of dunne dansschoentjes.

Doordat we een thema dansen is elke dansavond verrassend en telkens weer anders. Biodanza is voor iedereen jong en oud, man of vrouw, single of samenwonend. Om te ontdekken wat Biodanza is, omdat het nieuw is, mag je

3x gratis meedansen op donderdagavond van 19.45uur tot 21.15 uur in de Elckerlyc in Hilvarenbeek.

Ook kun je dansen in Eersel op vrijdag avond van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Voor verdere info zie www.biodanzametton.nl of tel 0615177469

Ik nodig iedereen uit eens deze vorm van bewegen te komen ervaren.

Tot dans,
Ton en Claudia.