Carnavalsoptocht 2016 Willibrordusschool Diessen

op zaterdag, 30 januari 2016. Posted in Basisscholen

Op vrijdagochtend 5 februari vanaf 10:00 uur

School_carnaval

Terwijl de schoolkinderen nog maar net bijgekomen zijn van alle december feestelijkheden en de kerstvakantie maken we op de Willibrordusschool al weer grote plannen voor het volgende feest. Carnaval is namelijk alweer snel in aantocht. Met alle kinderen van de Willibrordusschool vieren we vrijdagochtend 5 februari a.s. het carnavalsfeest. We beginnen de ochtend met een optocht door Diessen en daarna gaan we met z'n allen een feestje bouwen in de Hercules.

Er zijn al veel plannen gesmeed en ondertussen in uitvoering om er wederom een bonte optocht van te maken. De kinderen zijn aan de slag met het dorpsthema van de Stopnaolden: "ut lôpt wel los!" of met het thema van de kindermiddag: "ut lôpt wel los in het sprookjesbos". 

Alle schoolklassen van groep 1 tot en met groep 8 werken de thema's uit tot de meest originele, gekke, vrolijke, bonte verschijningen en er worden zelfs "wagens" gebouwd. U mag dat natuurlijk niet missen. U bent dan ook als publiek van harte uitgenodigd om naar de optocht te komen kijken!

De schooloptocht start op vrijdag 5 februari a.s. om 10.00 uur vanaf de kleuterparkeerplaats bij de Willibrordusschool. De route is dan verder als volgt:

Linksaf de Theresiastraat in, dan de Kerksingel op, linksaf naar de Gildeweide, vervolgens rechtsaf de Acacialaan in en deze volgen tot de Heuvelstraat, rechtsaf de Heuvelstraat in en dan weer rechtsaf de Kerkstraat in, dan gaat de tocht rechtsom de kerk, linksaf de Theresiastraat werven en dan eindigt de stoet weer op de kleuterparkeerplaats. 

Wij hopen op goed weer en veel publiek langs de route, dan kan voor de Willibrordusschool het carnavalsfeest vrolijk beginnen!! Alaaf.