De zangweek van je leven

op vrijdag, 24 maart 2017. Posted in Kunst & Cultuur

Meld je aan voor Summer Vocals 2017

Foto_en_logo

Onder leiding van professioneel dirigent Ruben Smits sluiten deze zomer zangfanaten van alle leeftijden zich een week op in de Groene Engel in Oss. Samen gaan ze de uitdaging aan om in vijf dagen tijd met muziekstukken uit alle windstreken een meerstemmig optreden voor te bereiden.

Vind je het ook zo leuk om te zingen? In een koor of onder de douche? Meld je dan aan voor de vierde editie van Summer Vocals. Hierbij ga je van 14 t/m 19 augustus een week lang met gevorderde zangers samen gaat repeteren om aan het eind van de week een spetterend optreden neer te zetten in de Groene Engel.

Eerste editie Summer School
Vanwege het grote succes zal Summer Vocals in 2017 met twee groepen gaan werken: Summer Vocals en Summer School! Na een gezamenlijke warm-up gaan de twee groepen aan de slag met een eigen muzikaal leider, programma en workshops. We eindigen de week gezamenlijk met concerten in de Groene Engel. De indeling van de groepen wordt verricht op basis van audities. Zo zorgen we ervoor dat iedereen het programma volgt wat bij hem of haar past!

Inschrijven
De inschrijfperiode is gestart. Voor meer informatie en inschrijven, zie www.summervocals.nl. Na inschrijving ontvang je informatie over onder andere de digitale auditieprocedure. Lijkt de drempel je nog wat hoog, maar vind je het wel leuk om te zingen? Meld je dan vooral aan. Het lijkt in eerste instantie misschien wat spannend om jezelf zo in het diepe te gooien, maar met de steun van je mede-zangers en professionele begeleiding van de dirigent werken we samen tijdens de repetities en workshops naar een prachtige voorstelling.

Optredens
Op zaterdag 19 augustus verzorgen de twee groepen van Summer Vocals een gezamenlijk radio-optreden en twee voorstellingen in de Groene Engel in Oss. Tickets worden te zijner tijd verkocht via de website van de Groene Engel of zijn alvast te reserveren door een e-mail te sturen naar hans@summervocals.nl.  U komt toch ook?