Diessen een atelierwinkel rijker!

op maandag, 29 mei 2017. Posted in Kunst & Cultuur

Studio_Salu

DIESSEN - Begin mei is Studio SaLu, een atelierwinkel aan de Kerkstraat 1b, in het bruisende hart van Diessen open gegaan.

Studio SaLu heeft een Open dag op zaterdag 3 juni van 12.00 tot 17.30 uur. De atelierwinkel van Studio SaLu is een drie-in-één concept: een atelier, een winkelgalerie en een ruimte voor het geven van workshops en cursussen. Studio SaLu biedt een creatieve beleving aan door middel van tekenen en schilderen om het unieke naar boven te halen.

Saskia Lubbers is de eigenaresse van Studio SaLu. De meesten kennen Saskia van evenementen, waar ze met de workshop 'schilderen met de kids' heeft gestaan of kennen haar schilderijen van de recente expositie in zorgcentrum 'De Clossenborch' in Hilvarenbeek.

Atelierwinkel Studio SaLu laat het ambacht zien van de beeldend kunstenaar. Bezoekers kijken over de schouder van Saskia mee. Het aanbod van unieke kunstwerken worden in de atelierwinkel te koop, maar ook te huur aangeboden. In het gedeelte waar de workshops en cursussen worden gegeven is ruimte voor acht personen.

Naast het tekenen en schilderen is er ruimte voor de intuïtieve kant van tekenen en schilderen. Kunst is een universele taal en kun je dus leren begrijpen. Deelnemers van een workshop en/of cursus gaan met een bijzonder werk naar huis.

Studio SaLu is bedrijvigheid, flow, interactie en verbondenheid door een gedeelde interesse. In de winkel is ook een hoek ingericht waar men in kunstboeken kan bladeren, inspiratie kan opdoen of om over kunst en kitsch te praten.

Voor meer activiteiten kunt u de agenda op www.studio-salu.nl raadplegen. De openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur. Iedere eerste zondag van de maand is het Kunstzondag van 12.00 tot 17.30 uur.

Bij Studio SaLu geldt: eerst zien, dan begrijpen. Kom kijken tijdens de Open dag op 3 juni of de 1e Kunstzondag op 4 juni.