Diessen krijgt voor één avond een echte drive-in bioscoop!

op zondag, 02 oktober 2016. Posted in Hobby & vrije tijd

Op zaterdagavond 29 oktober

drive-in

Op zaterdagavond 29 oktober kun je, een voor Diessen unieke ervaring beleven. Op deze avond organiseert de Utdoetertoe een echte Drive-in bioscoop in Diessen. Op het binnenterrein van Timmermans Transport kun je met (of zonder) auto naar de openluchtbioscoop. Deze ‘once in a lifetime’ ervaring wil je echt niet missen!

De films

Op deze avond worden voor jong en oud, leuke speelfilms gedraaid. Op de vroege avond beginnen we met de succesvolle familiefilm ‘Inside Out’. Deze animatiefilm start om 18.45 uur. De avondvoorstelling begint om 21.15 uur met de verrassende film ‘Now You See Me’. Op onze site www.utdoetertoe.nl kun je de trailers van deze films bekijken.

Arrangementen

Per film hebben we 2 verschillende arrangementen: een Autoarrangement en een Persoonsarrangement. Bij een Autoarrangement krijg je een parkeerplaats voor een personenauto waar je met meerdere in mag zitten, bij een Persoonsarrangement krijg je een zitplaats op de (overdekte) tribune. Iedereen krijgt daar dan nog eens een drankje en een snack bij. En uiteraard is er meer lekkers te verkrijgen, zoals dat hoort bij een bioscoop.

Prijzen

Voor de familiefilm gelden de volgende prijzen: Een autoarrangement € 25,00 en een individueel persoonarrangement € 7.50.

Voor de avondfilm gelden de volgende prijzen: Een autoarrangement € 25,00 en een individueel persoonsarrangement € 10,00.

Aanbiedingsactie

We hebben een aanbieding in samenwerking met EMTÉ Plasmans Diessen. Je kunt bij het boodschappen doen bij EMTÉ Plasmans Diessen, tot 7 oktober stempels sparen voor korting op het bioscoopkaartje. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Restaria De Zwaan en EMTÉ Plasmans in Diessen tot woensdag 26 oktober.

Laat dit, voor Diessen uniek en eenmalig evenement niet aan je voorbij gaan en ga eens naar een leuke film in DIESSEN. See you soon at the movies!