Diessense Pinksterrit 2017

op woensdag, 03 mei 2017. Posted in Hobby & vrije tijd

Op 4 juni, 1ste Pinksterdag

aanspanning

In het weekend van zondag 4 juni, 1e pinksterdag, organiseert paardensportvereniging Taxandria uit Diessen voor paardenliefhebbers weer haar jaarlijkse pinksterrit rondom Diessen. Deze rit wordt door de organisatie zorgvuldig uitgezet om maar vooral te kunnen genieten van de mooie natuur en is bestemd voor menners en ruiters. Veel deelnemers zien we elk jaar terugkomen voor deze mooie rit. Onderweg zijn er een aantal bezigheden waaronder een foto- en puzzelopdracht en er moeten letters verzameld worden.

De deelnemers starten vanaf manege Taxandria aan de Emmerseweg in Diessen. De eerste deelnemers vertrekken rond 9.30 uur en worden weer rond 13.30 uur terugverwacht bij de manege. Daar kunnen ze nog een spelopdracht uitvoeren. De uitslag wordt ’s avonds om 20.30 uur bekendgemaakt in de kantine aan de Emmerseweg in Diessen.

Geïnteresseerden die zich willen opgeven of meer informatie willen hebben kunnen contact opnemen met Annet van Bijsterveldt, tel. 013-5042551 of via mail Taxandria@kabelfoon.net.