Directievoorzitter Martin Houben van Rabobank Hart van Brabant gaat naar ‘s-Hertogenbosch

op dinsdag, 03 januari 2017. Posted in Diversen

Martin_Houben_directievoorzitter_en_logo

OISTERWIJK –Na een periode van 10 jaar verruilt Martin Houben Rabobank Hart van Brabant voor Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken. Per 1 februari 2017 start hij daar als directievoorzitter. Hij volgt Rico Niesten op die eind november liet weten terug te gaan naar de centrale Rabobank organisatie in Utrecht.

Jan Vlasblom, voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank Hart van Brabant maakte dit nieuws bekend. Jan Vlasblom: “Martin heeft een belangrijk aandeel in het uitbouwen van onze bank. Het is jammer dat Martin vertrekt, maar we zijn ook trots op deze benoeming. We gaan meteen aan de slag met het vinden van een geschikte opvolger.” In de overgangsperiode nemen Peter Mikkers (directeur Bedrijven) en Saskia van Dun (directeur Particulieren en Private Banking) de taken binnen Rabobank Hart van Brabant gezamenlijk waar. Jan Vlasblom: “Het spreekt voor zich dat wij bestaande samenwerkingen en projecten voortzetten.”

Bijdrage aan een sterk lokaal gewortelde bank

Martin maakte zich de afgelopen jaren sterk voor de klanten en het werkgebied van Rabobank Hart van Brabant: Berkel-Enschot, Udenhout en de gemeenten Haaren, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daardoor is de bank een sterk lokaal gewortelde bank.

Martin Houben: ‘Ik ben erg blij met deze benoeming en heb veel zin om vol energie en passie in ’s-Hertogenbosch aan de slag  te gaan. Om samen met de medewerkers de ambitie van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken waar te maken. Om van betekenis te zijn voor de klanten en voor de stad 's-Hertogenbosch en de kernen Rosmalen, Vught, Vlijmen en Heusden.”

Hij realiseert zich ook wat hij achterlaat. Martin Houben: “Een bank met een hart, een hart voor klanten en een hart voor de omgeving. Fijne collega’s die met hart en ziel voor en met elkaar werken. Met een actieve en betrokken ledenraad geven we samen de coöperatie inhoud. Het is niet eenvoudig om afscheid te nemen van deze sterke en stabiele bank en de fijne klantrelaties die ik heb opgebouwd als directievoorzitter, maar na 10 jaar is het tijd voor iets nieuws. Ik wil alle klanten en relaties van de bank waarmee ik samenwerk hartelijk danken voor het vertrouwen.”