Gemeente Hilvarenbeek ook deelnemer Hart van Brabant-parade

op vrijdag, 10 maart 2017. Posted in Gemeente

Op Koningsdag 2017 in Tilburg

Gemeente Hilvarenbeek ook deelnemer Hart van Brabant-parade

De regiogemeenten Hart van Brabant (Dongen, Gilze Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk) presenteren zich aan de Koninklijke familie én alle inwoners van Nederland op Koningsdag 2017. De negen gemeenten zijn met elkaar verbonden op het thema ‘leisure’. Inwoners uit de regio (en daarbuiten) vinden in deze gemeenten verschillende mogelijkheden om te recreëren, te ontspannen en te ontsnappen uit de drukte van alle dag. Een regio waar mensen genieten van de groene natuur en (Bourgondische) ontspanningsmogelijkheden. Dat willen we graag laten zien op 27 april. De gemeente Hilvarenbeek is er trots op dat Beekse Bergen zich namens de gemeente Hilvarenbeek wil presenteren deze dag.

Burgemeester Palmen: “Hilvarenbeek ademt samen met de andere gemeenten het thema ‘leisure’ uit. Dat is een thema dat niet alleen onze inwoners aanspreekt, maar vooral alle inwoners van de regio. Beekse Bergen is ons bekendste ‘uithangbord’ op dit thema. Wij vinden het een eer dat onze gemeente zich op deze manier samen met de andere Hart van Brabant-gemeenten mag presenteren aan de Koninklijke familie. Én natuurlijk aan de rest van Nederland: zo’n drie miljoen mensen kijken naar de uitzending op tv. Wellicht dat u een kijkje gaat nemen in Tilburg op 27 april, maar u kunt het spektakel natuurlijk ook volgen via de live uitzending op tv!”

Presentatie route
De gemeente Tilburg maakte op donderdag 9 maart de route van Koningsdag 2017 bekend via een perspresentatie. De burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus, en de Commissaris van de Koning van Noord-Brabant, Wim Van de Donk, gaven een toelichting op het programma en de route. Er is een film beschikbaar waarin het programma van de dag – en ook het onderdeel van de Hart van Brabant-parade – wordt toegelicht. Kijk voor meer informatie op www.tilburg.nl/koningsdag