Heropening samenwijs accommodatie Diessen

op donderdag, 05 november 2015. Posted in Basisscholen

Op vrijdagochtend 13 november

Heropening samenwijs accommodatie Diessen

Op vrijdagochtend 13 november, om ongeveer 09.00 uur, wordt de vernieuwde Samenwijs Accommodatie, voorheen zeg maar het gebouw van de Willibrordusschool, officieel heropend. Dat zal gebeuren middels een korte samenkomst op de grote speelplaats waarna de kinderen een hele leuke feestelijke ochtend krijgen voorgeschoteld.

Intussen is bij de meeste Diessenaren wel bekend dat er flink verbouwd is aan en binnen de basisschool. Kinderopvang KLIK zit nu volledig geïntegreerd in dit geheel, samen met de seniorenbibliotheek.

Hoe mooi kun je het maken, een gebouw helemaal geschikt gemaakt voor kinderopvang en onderwijs, aangevuld met ontmoetingsplek voor senioren. Het is al voorgekomen dat oud en jong, oma en kleinkind, elkaar tegenkwamen in de bibliotheek.

Er is tot op dit moment hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen…..de inrichting van de speelplaatsen is het laatste grote werk. De aanplant nog en het geheel is helemaal op orde.

Wij willen graag laten zien dat we, samen met de  mensen van de kinderopvang, trots zijn op dit vernieuwde gebouw, met hele nieuwe kleurstelling, met onze nieuwe speelplaatsen enz. enz.. Kom daarom gerust even kijken op zondag 15 nov. tussen 10.00 en 13.00 uur staat het gebouw open voor iedereen!