Het is weer tijd voor GRIET!

op maandag, 15 mei 2017. Posted in Belangenbehartiging

Op dinsdagavond 6 juni 2017

Het is weer tijd voor GRIET!

Dinsdagavond 6 juni 2017 (vanaf 17.30 uur indien gebruik wordt gemaakt van het diner, start rondleiding om 19.30 uur) is het weer tijd voor GRIET! GRIET! is een vrouwennetwerkclub van onderneemsters uit Brabant. GRIET! is een groot succes. Iedere eerste dinsdag van februari, juni en oktober komen steeds tussen de veertig en zestig vrouwen bijeen om elkaar te leren kennen, te inspireren en te ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

De vrouwennetwerkclub zal dit keer samenkomen bij Tuinderij De Es te Haaren. De avond begint met een diner uit eigen tuin, gevolgd door een rondleiding door de Tuinderij, waarna een tweetal onderneemsters zichzelf en hun bedrijf zullen presenteren. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken middels het speeddating concept en daarna vrij netwerken. Ben je benieuwd naar de avond? Geef je op via vrouwennetwerk@griet.nu

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom om kennis te maken met GRIET!

* Vanwege de enorme belangstelling voor onze GRIET-bijeenkomsten, hanteren wij een maximum van 80 deelneemsters. We verwachten van je dat je onderneemsters bent (met een KVK-nummer).