Het is weer tijd voor GRIET!

op donderdag, 07 september 2017. Posted in Evenementen

Op dinsdagavond 3 oktober

Het is weer tijd voor GRIET!
 

Dinsdagavond 3 oktober 2017 (vanaf 19.30 uur) is het weer tijd voor GRIET!

GRIET! is een vrouwennetwerkclub van onderneemsters uit Brabant en een groot succes. Iedere eerste dinsdag van februari, juni en oktober komen steeds tussen de veertig en zestig vrouwen bijeen om elkaar te leren kennen, te inspireren en te ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. 

De vrouwennetwerkclub zal dit keer samenkomen in de ontvangstruimte van het Crematorium te Tilburg. De avond begint met een introductie, waarna een drietal onderneemsters zichzelf en hun bedrijf zullen presenteren. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken middels het speeddating concept en daarna vrij netwerken. Na de bijeenkomst wordt door de directeur van het Crematorium Mariëlle van den Heuvel een rondleiding gegeven op het terrein en in de diverse gebouwen van het Crematorium. Deze rondleiding is optioneel. Ben je benieuwd naar de avond? Geef je op via vrouwennetwerk@griet.nu 

Nieuwe leden zijn van harte welkom om kennis te maken met GRIET!

* Vanwege de enorme belangstelling voor onze GRIET-bijeenkomsten, hanteren wij een maximum van 80 deelneemsters. We verwachten van je dat je onderneemster bent (met een KVK-nummer).