Koffietafel in café Klessens van gilde Sint Sebastiaan, ca. 1955

op woensdag, 09 augustus 2017. Posted in Fotorubriek

FOTORUBRIEK nr. 1014

FR_1014_-_Gilde_Sint_Sebastiaan_ca._1955

Deze foto dateert van ca. 1955 en is genomen in café Klessens aan de Willibrordusstraat/Heuvelstraat (waar nu slagerij Vugts is). We zien hier leden van het gilde Sint Sebastiaan en hun aanhang bij een koffietafel bij gelegenheid van het 50-jarig lidmaatschap van twee leden: Bertje Dirks en Brord van Gils.

Links onder v.l.n.r. Bertje Dirks? – burgemeester Wijnhoven (met ambtsketen) – Tinus Roozen?.

Aan de andere kant van de tafel v.l.n.r. Janus Bruurs – Sjef van Dijck – Jac Peeters – pastoor Van der Linden – kapelaan Maas – Bord van Gils (koster) – Brord van Gils (kassier).

Aan de damestafel v.l.n.r. Naan Peeters-Broeders – Nel van Dijck-Nooijens - .. van Haaren-van Gils - Anna Plasmans-den Otter – Hanna van Gils-Moonen - ? – Drika Plasmans-Rademakerss.

Op de rug gezien v.l.n.r. ? - ? -?.

Reacties

De foto van de vorige aflevering FR 1013 is goed bekeken. Met name via Facebook kwamen veel reacties van herkenning en enkele aanvullingen. Zo zou nr. 25 Willem Grimminck zijn en nr. 12 is mogelijk John Derks. Reageren op deze rubriek kan via info@fotostichtingdiessen.nl, via  Facebook of via telefoonnummer 504 2413. Veel meer oude foto’s treft u op onze website www.fotostichtingdiessen.nl. Ook vindt u daar meer bijzonderheden over ons 25-jarig jubileum dat we in november gaan vieren. Met name voor onze Facebookvolgers hebben we een ‘Diesselfiewedstrijd’. De opdracht hierbij is om een selfie te maken met een Diessens thema. Er zijn mooie prijzen mee te winnen. De spelregels vind je op onze website.

                                                                                              Fotostichting Diessen