Kom De Hangouts Diessen versterken

op woensdag, 18 mei 2016. Posted in Basisscholen

Hangouts

Ben jij dat talent dat wij zoeken?

Vind je het leuk om dingen te organiseren of ben je goed in stukjes schrijven of heb je een ander talent? Durf je voor een publiek te staan en te praten? Zit je in groep 6, 7, 8 van de Willibrordusschool Diessen?

Dan zoeken wij jou !

Ons team van De Hangouts is goed bezig met het organiseren van leuke bijeenkomsten voor jullie leeftijdsgroep. Maar we kunnen nog hulp gebruiken. Heb je tijd en zin om samen met ons te zorgen dat De Hangouts ook volgend schooljaar leuke bijeenkomsten voor de groepen 6, 7, 8 kunnen verzorgen. Meld je dan aan op onze facebookpagina door middel van een persoonlijk bericht.

Volgend jaar gaat een deel van De Hangouts naar het voortgezet gaat en heeft dan minder tijd, ze blijven zeker helpen maar nieuw bloed is van harte welkom. Ook zoeken we nog ouders die het een en ander mee begeleiden willen. Dan denken we aan vergadering leiden en zorgen dat ieder een taak krijgt en uitvoert.

Het Hangouts team

‘Wij-wel’, voor elkaar en met elkaar, niemand kan het alleen. U niet en ook wij niet. Maar wel ‘voor elkaar en met elkaar’.