Nieuwjaarsconcert door harmonie en slagwerkgroep Sint Willibrordus

op vrijdag, 01 januari 2016. Posted in Kunst & Cultuur

Op zondag 3 januari om 11:00 uur in Hercules, Diessen

Nieuwjaarsconcert door harmonie en slagwerkgroep Sint Willibrordus

Het oude jaar 2015 zit er weer bijna op. De avondjes worden nog steeds korter en de temperaturen lager. Sinterklaas zit al weer in Spanje nadat hij zich uit de naad heeft gewerkt in Nederland. Onze harmonie was erbij toen hij met de boot in Haghorst aankwam, we hopen dit volgend jaar weer te kunnen doen!

Om 2016 weer goed te beginnen geeft onze vereniging weer een nieuwjaarsconcert op zondag 3 januari a.s. De jeugdslagwerkgroep zal onder leiding van Niels Kemps laten horen waar ze de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. De jonge slagwerkers hebben goed hun best gedaan. Daarna zal de slagwerkgroep met dirigent Kees van der Plas het concourswerk ten gehore brengen. Afgelopen november hebben ze dit tijdens het dorpenconcours gespeeld. Laat u verrassen door de geesten van "van der Decken"! 

Onze harmonie met dirigente Anneke Konings-Kros sluit het concert af met melodieën uit een bekend nederlands pretpark en onze leerlingen spelen ook nog enkele stukken mee! Aanvang van het concert is 11.00 uur, rond 13.00 uur is het afgelopen. De locatie is Hercules in Diessen

Er zijn op die dag 3 jubilarissen. 2 van 25 jaar lidmaatschap en 1 van 75 jaar!! dit is uniek in Brabant en Nederland. Er zijn weinig mensen die spelend een 75 jarig jubileum kunnen vieren.