Pepernotenconcert voor de hele familie

op zaterdag, 19 november 2016. Posted in Jongeren

Op 2 december

zwarte_piet_Custom

Het mysterieuze koffertje van piekpiet

Na het succes van vorig jaar slaan Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 en theatermaker Anke Spieringhs hun handen opnieuw ineen om ook dit jaar een Pepernotenconcert op de planken te brengen! Op 2 december om 19.00 uur zal de theaterzaal van de Elckerlyc uit zijn voegen barsten van pepernoten,  dolle pietenstreken, mysterieuze en avontuurlijke verhalen die worden omlijst met muziek van de harmonie. 

Wat zou er toch in dat koffertje zitten………

Op verzoek van Anke zal Sinterklaas dezelfde pieten als vorig jaar naar het concert sturen. Regelpiet en Piekpiet zullen dus weer op bezoek komen bij het Pepernotenconcert! Vorig jaar moest Piekpiet ontzomeren, omdat hij de hele zomer had doorgebracht op zolder van Arie Gerritsen, bassist van de Harmonie. Ze durfde niet terug naar Sinterklaas, omdat ze een cadeautje zelf wilde houden. Het hele probleem kwam boven water en uiteindelijk werd alles opgelost. De Piekpiet heeft afgelopen zomer in Spanje gezeten en is weer helemaal de oude. 

Dit jaar komen zij en Regelpiet weer langs in CC Elckerlyc, en bij binnenkomst blijkt al dat Piekpiet zich weer in de nesten heeft gewerkt. Dit keer heeft ze een mysterieuze koffer bij zich en het is nog maar de vraag of ze haar nieuwsgierigheid naar wat er in zit in bedwang kan houden...

Dit concert is zeer geschikt voor mensen en families met kinderen die van Sinterklaas houden! 

Vrijdagavond 2 december van 19.00 tot 19.45 uur. CC Elckerlyc Hilvarenbeek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij CC Elckerlyc, Kantoorboekhandel Peter Swaanen, De Gouden Carolus en Pompie. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kaartjes gratis, ouderen betalen €5,00.