Peut Plasmans tank en schenk levert mooie bedragen op

op donderdag, 15 juni 2017. Posted in Diversen

Peut_tank_en_schenk_1

Sinds twee jaar is het bij Peut Plasmans mogelijk om voor iedere getankte liter brandstof een cent af te dragen ten behoeve van een zelfgekozen vereniging, instelling, organisatie of (landelijk) goed doel. Bovendien kan men dubbele of drievoudige punten sparen via de EMTE en Hep!

Alle verenigingen, organisaties, instellingen en goede doelen die waren aangemeld, waren uitgenodigd door Luc en Monique van Riel - Plasmans om op donderdagavond 15 juni om 19:30 uur hun cheque te komen afhalen bij het benzinestation. Alle deelnemers (dat zijn er zo'n 70) krijgen het bedrag voortaan op jaarbasis.

Een groot aantal deelnemers waren inderdaad vertegenwoordigd bij de Peut pomp. Na een korte toelichting door Luc, die vertelde dat er die middag ruim 7.100 euro was overgemaakt, werden de cheques uitgereikt.

De verschillende vertegenwoordigers waren blij met de bedragen die ze overhandigd kregen als resultaat van de schenkactie van het afgelopen jaar. Voor sommigen waren de bedragen nog erg beperkt ook al omdat ze nog niet zo lang deelnamen aan de actie. De toppers waren wel de harmonie St. Willibrordus met 405,36 euro, de korfbalvereniging D.S.V met 433,32 euro, EDN '56, dat een cheque van 474,35 kreeg en als absolute topper R.K.D.S.V met een bedrag van 881,24 euro.

Uiteraard gaat de sponsoractie gewoon verder na deze uitkeringen.

Wil je precies weten wat de  actie voor elke aangesloten vereniging of instelling heeft opgebracht tot nu toe, klik  dan op de link:  http://www.tankenschenk.nl/deelnemers/benzinestation-plasmans/