Tweede editie Blubberrun EDN ’56

op zaterdag, 17 juni 2017. Posted in Evenementen

op zondag 2 juli in Haghorst

Blubberrun_edn_en_logo

Vorig jaar tijdens werd ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van sportvereniging EDN’56 uit Haghorst een blubberrun georganiseerd. Omdat er na afloop van het evenement erg veel positieve reacties zowel van de deelnemers als het publiek waren, heeft EDN besloten om hier op zondag 2 juli een vervolg aan te geven. De Blubberrun is een mudrun die op zichzelf staat. 

Teamverband

Bij het organiseren van het evenement staan  de sportiviteit, competitie en gezelligheid voorop. Bij de blubberrun is dit jaar daarom weer gekozen om in teamverband van 5 deelnemers aan de start te komen. De teams krijgen een opdracht mee die ze tijdens de run moeten vervullen. En uiteraard moet iedere ploeg proberen natuurlijk zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Teams zijn onderverdeeld in twee categoriën: Jeugd 10 tot en met 17 jaar en volwassenen 18+.

Ondernemers bouwen hindernis

Omdat de organisatie op verschillende manieren competitief wil zijn, heeft deze ondernemers uit de omgeving uitgedaagd om een hindernis te bouwen! 

Op dit moment hebben al bijna een twintigtal ondernemers aangemeld die zich inzetten voor het realiseren van het parcours!
Alle groepen zullen na afloop van de blubberrun worden gevraagd de hindernissen te beoordelen om zo tot een winnaar te komen onder de ondernemers voor het bouwen van de hindernis. 

Mooist verklede team

En dan natuurlijk de gezelligheid niet vergeten. Dit jaar is er daarom weer een prijs voor het team dat het mooist verkleed is. En natuurlijk is er tijdens, en vooral na, de blubberrun gelegenheid om alles eens gezellig na te bespreken in afwachting van de prijsuitreiking.  Een dienstenveiling staat ook op het programma. En voor de sfeer na de Blubberrun is ook gedacht in de vorm live optredens op sportpark de Haan.

Zie voor details: http://edn56.nl/edn-blubberrun/

Opgegeven  voor de Blubberrun kan nog steeds via de site www.edn56.nl.