Verhuizing Huisartsenpraktijk Diessen

op dinsdag, 23 mei 2017. Posted in Zorg & Medisch

Huisartsenpraktijk_Diessen

Binnenkort gaan wij met onze praktijk verhuizen naar een nieuw medisch centrum onder de naam Huisartsenpraktijk Diessen.

1. Naamgeving huisartsengroep

De twee praktijken van dkt. Oerlemans en dkt. Rouwenhorst voeren samen de naam Huisartsenpraktijk Diessen. Hoewel we veel dingen gezamenlijk zullen gaan doen, blijft u gewoon ingeschreven bij uw eigen huisarts.

2. Verhuisdatum

Op maandag 22 mei zal de praktijk openen aan de Heuvelstraat.

3. Het adres van Huisartsenpraktijk Diessen

Het adres is Heuvelstraat 3, 5087 AA Diessen.

De huisartsenpraktijk bevindt zich op de begane grond van het gebouw en is bereikbaar via de parkeerplaats aan de Heuvelstraat. Als u een afspraak heeft mag u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich dus niet te melden. Voor vragen aan de assistente meldt u zich aan de balie van de praktijk.

4. Website:

De huisartsenpraktijken hebben een gezamenlijke website: www.huisartsenpraktijkdiessen.nl

Op deze site vindt u veel informatie over onze werkwijze en ook alle nieuwsberichten.

5. Telefonische bereikbaarheid:

De praktijken zijn bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Voor het maken van afspraken, aanvragen van visites, overleg met de assistente, etc. wordt u verzocht 's ochtends vóór 10.30 uur te bellen, vooral als u nog een afspraak wenst voor dezelfde dag. Voor spoed zijn we uiteraard bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur. De praktijken zijn tussen 10.30 en 11:00 uur en tussen 12.30 en 13.30 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen in verband met overleg en lunchpauze.

De telefoonnummers blijven hetzelfde, namelijk:

Dkt. Oerlemans:                013-5041301

Dkt. Rouwenhorst:           013-5041333

Het systeem kan verschillende bellers in de wacht zetten, zodat u minder kans heeft een bezettoon te horen. Gebruikt u de spoedkeuze alleen voor spoedgevallen

Het spoednummer 013-5041816 van onze praktijken komt te vervallen.

6. Aanvraag herhaalrecepten

Telefonisch via de assistente. Herhaalrecepten liggen dan de volgende werkdag klaar bij de apotheek of op het afhaalpunt bij onze balie. Zie ook het artikel over Apotheek Beekdal.

Via de website kunt u binnenkort ook herhaalrecepten bestellen. Houd u hiervoor de informatie op onze site in de gaten.

7. Parkeren

Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken. Deze plekken zijn alléén bedoeld om gebruikt worden bij een bezoek aan één van de zorgverleners in het gebouw. Voor fietsers is er voldoende ruimte om de fiets te stallen.

8. De praktijk wordt opleidingspraktijk

U bent  de afgelopen jaren van ons gewend dat er co-assistenten van de opleiding geneeskunde stage liepen in de praktijk. Dit zal per 1 september 2017 stoppen. Wij zullen dan een opleidingsplaats voor huisartsen worden; er zal dan een afgestudeerd arts gedurende 1 jaar werkzaam zijn in onze praktijk,  die een deel van zijn opleiding tot huisarts bij ons zal volgen. Hij/zij zal zelfstandig spreekuur doen zo nodig in overleg met de eigen huisarts.

9. Tenslotte

Wij doen samen met onze assistentes ons uiterste best om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Binnenkort zien we u dan graag op ons nieuwe adres. Ook voor vragen en voor op- of aanmerkingen bent u van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,

M. Rouwenhorst en O. Oerlemans, huisartsen

Assistentes en praktijkverpleegkundigen