Wandelt u dit jaar weer mee met de 33-ste wandelvierdaagse

op donderdag, 25 mei 2017. Posted in Hobby & vrije tijd

Op 6, 7, 8 en 9 juni in Diessen

Wandelt u dit jaar weer mee met de 33-ste wandelvierdaagse

Op deze data organiseert korfbalvereniging D.S.V. wederom het jaarlijkse wandelfestijn, dit jaar zelfs voor de 33-ste keer De avondwandelvierdaagse is voor jong en oud, individueel of in groepsverband. Er zijn twee verschillende wandelroutes, met afstanden van 5 en 10 kilometer, uitgezet in de bosrijke omgeving van Diessen. Ook dit jaar dient u 3 dagen mee te lopen om voor een medaille in aanmerking te komen. Halverwege de route wordt er bij de controlepost een attentie en een gratis consumptie aangeboden. Na afloop van de wandelvierdaagse worden de jongste, de oudste en de mooist verklede persoon in het zonnetje gezet.

Start en inschrijving

Elke dag kan tussen 18.00 en 19.00 uur worden gestart vanaf Partycentrum Hercules aan de Rijtseweg 1. Afmelden kan tot 21.O0 uur. Inschrijven kan van 22 mei tot en met 2 juni bij Toos Hoosemans, Manouk Verhoeven of op de eerste wandelavond bij Partycentrum Hercules. Jeugdigen tot 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding deelnemen. Deelname geschiedt op eigen risico. Het inschrijfgeld bedraagt €5 euro (voor beide afstanden). U ontvangt bij inschrijving een bon die ingeleverd kan worden voor een consumptie en traktatie bij de post.

Inschrijven

Inschrijven bij: Toos Hoosemans, Rijtseweg 56, Diesen, O13 5O4 2722, of bij Manouk Verhoeven, Wellenstraat I3, Diessen, 06 373 872 96.