‘Wij-wel” - Emté Boodschappenpakketten, wie krijgt ze?

op zaterdag, 17 december 2016. Posted in Belangenbehartiging

Noud_van_den_Heuvel_bij_de_Voedselbank_en_Wijwel_logo

“Wij-wel” rekent, met uw hulp op wel 100 Emté boodschap pakketten. En wat moet u daarvoor doen? Zegeltjes van de Emté boodschappenpakket actie in de Wij-wel zuil stoppen. De Wij-wel zuil staat bij de Emté ingang, in de buurt van de kassa’s. Welke zegeltjes u in de zuil stopt, bepaalt u zelf. Misschien spaart u eerst voor een eigen pakket, en stopt u de volgende niet volle zegeltjeskaart in de Wij-wel zuil. Maar u mag ook alle zegeltjes schenken. Volle kaarten, niet volle kaarten, losse zegeltjes… alle zegeltjes zijn van harte welkom in de Wij-wel zuil.

Wie krijgt van Wij-wel een boodschappenpakket? Misschien jij wel. Woon jij in de gemeente Hilvarenbeek en heb jij het even moeilijk, laat het ons dan weten. Weet jij misschien echt wel iemand die het even moeilijk heeft, laat het ons dan ook even weten. Mail naam en adres naar info@wij-wel.nl. Alle mails worden zeer zorgvuldig en discreet behandeld!!!

Daarnaast gaan boodschap pakketten naar de Voedselbank Tilburg. Meerdere gezinnen uit onze gemeente maken gebruik van deze Voedselbank.

“Voor elkaar en met elkaar”, is het motto van Wij-wel. Veel leden van Wij-wel doen al veel voor hun dorpsgenoten. Veel vrijwilligers en mantelzorgers zijn al actief in onze gemeenschap. En dat geeft voldoening. Nu is het uw beurt om massaal iets voor een ander te doen. Wij, hier, leven tenslotte in dorpen waarin we elkaar iets gunnen.

Doe het, steun je medemens, uw steun is van belang

Wij-wel is heel blij met uw zegels. Bij voorbaat hartelijk dank!!

 ‘Wij-wel’, voor elkaar en met elkaar, niemand kan het alleen. U niet en ook wij niet. Maar wel ‘voor elkaar en met elkaar’. Lid worden van “Wij-wel”?, Kijk op www.wij-wel.nl of mail ons info@wij-wel.nl