18 kunstenaars te bezichtigen op 9 locaties in Hoogeloon

op woensdag, 01 augustus 2018. Posted in Kunst & Cultuur

OPIn het weekeinde van 25 en 26 augustus

Expo_Hoogeloon

Achttien Hoogeloonse kunstenaars doen in het weekend van 25 en 26 augustus 2018 mee aan de tweede editie van `HOOGELOON, Kunst in Zicht'. Op zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur stellen zij hun ateliers open voor het publiek tot 17.00 uur.

Het doel van de kunstroute is om belangstellenden uit De' Kempen en omstreken de rijke diversiteit van kunstvormen, die in Hoogetoon worden beoefend, te laten zien. Er zijn veel vormen van kunst vertegenwoordigd: keramiek, schilderijen, tekeningen, objecten in glas, metaal en steen, textiel, bloemsierkunst en brocante. De deelnemende kunstenaars zulten vol enthousiasme en trots hun werk tonen en daarover vertellen.

De Atelierroute `HOOGELOON, Kunst in Zicht' wordt door heet Hoogeloon georganiseerd. Op de meeste locaties stellen meerdere kunstenaars uit verschillende disciplines hun werk ten toon. De route is bij uitstek geschikt voor fietsers, maar de locaties zijn ook goed per auto bereikbaar. Rondom het Vatensplein zijn zelfs vier locaties op loopafstand van elkaar. Bekijk de route op de facebookpagina van `HOOGELOON, Kunst in Zicht'. Op deze pagina kan iedereen ook alvast het werk van verschillende kunstenaars bekijken en iets over hen lezen.

Aan deze atelierroute is een goed doet gekoppeld: de Stichting MORE AFRICA, die in Zanzibar zorgt voor opvang en begeleiding van gehandicapte kinderen, www.more-africa.com.