Afscheid burgemeester Palmen in Haghorst

op maandag, 11 maart 2019. Posted in Gemeente

Op maandag 18 maart

Burgemeester_Palmen_deusone

Het verdiende afscheidstournee van burgemeester Ryan Palmen gaat de komende week weer door. De burgemeester wil namelijk voor zijn officiële afscheid alle kernen van Hilvarenbeek voor het vertrek naar zijn nieuwe gemeente Horst aan de Maas in Limburg nog één keer bezoeken. In Haghorst zal dit op maandag 18 maart aanstaande zijn.

Er is een leuk divers programma in elkaar gezet. Om 13.30 uur start het programma met de ontvangst op zorgboerderij De Wederloop. Hierna gaat het gezelschap naar basisschool St. Jozef waar we om 14.15 uur een activiteit samen met de kinderen bijwonen. Om 15.15 uur wordt de burgemeester daar opgehaald om naar zorgboerderij de Donkhorst te gaan. Hier zal ook een ludieke actieve verrassing plaatsvinden en wordt het afscheidstournee in Haghorst onder genot van een lekker kopje koffie afgesloten.

Iedereen is van harte welkom bij een van deze activiteiten aanwezig te zijn, maar het is beslist niet bedoeld als afscheidsreceptie met handen schudden en cadeaus.

Feestelijk afscheid in Elckerlyc

Voor alle inwoners wordt er namelijk een feestelijk afscheid georganiseerd met muziek en optredens in de Elckerlyc op vrijdag 29 maart om 20.00. U hoeft hiervoor geen kaartjes te reserveren. U doet de burgemeester vooral plezier door uw aanwezigheid en door het overmaken van een bedrag aan Stichting Benjamin Diessen, NL11RABO0173660703 o.v.v. Houdoe burgemeester.