Als je jarig bent, zou je dat het liefste met zoveel mogelijk mensen vieren!

op maandag, 04 maart 2019. Posted in Belangenbehartiging

Aan de besturen van de Diessense verenigingen

Als je jarig bent, zou je dat het liefste met zoveel mogelijk mensen vieren!

In 2020 is Diessen jarig. Ons dorp wordt dan 1650 jaar!

Een geweldige gelegenheid om met zoveel mogelijk mensen er een prachtig feest van te maken. Het wordt geen doublure van Diessen 1625 in 1995, want we hebben andere plannen.

Stichting Diessen 1650 zoekt samenwerking met de verenigingen om dat  op te zetten.

Door aan te haken bij de diverse activiteiten van Diessense verenigingen  ontstaat vanzelf een uniek programma met festiviteiten door het jubileum jaar heen, waar iedereen, jong en oud, plezier aan kan beleven. Enkele verenigingen hebben hun medewerking al enthousiast toegezegd!

Benieuwd wat zij in petto hebben? Of heeft u een leuk idee? Geïnteresseerd om ook met uw vereniging aan te haken in de festiviteiten? Of wilt u eerst wat meer informatie?

De Verenigingsraad Diessen en de Stichting Diessen 1650 hebben speciaal voor besturen van de verenigingen van Diessen, Baarschot en Haghorst een voorlichtingsavond georganiseerd om u, tijdens een gezellig samenzijn, te informeren over de mogelijkheden voor uw vereniging. Niet alleen sport-, jeugd- en welzijnsverenigingen maar ook buurtverenigingen zijn van harte uitgenodigd voor deze avond.

Kom donderdag 11 april om 20.00 uur naar de voorbereidingsavond in Hercules in Diessen. We vertellen u graag van onze plannen én de mogelijkheden voor uw vereniging.

Namens Stichting Diessen 1650,

Emile Gimbrère

 

Namens Verenigingsraad Diessen,

Ine Gimbrère