Axell Logistics en Smurfit Kappa ELCORR verlengen hun samenwerking met 10 jaar

op maandag, 18 december 2017. Posted in Diversen

Axell Logistics en Smurfit Kappa ELCORR verlengen hun samenwerking met 10 jaar
Etten-Leur, 12 december
Axell Logistics en Smurfit Kappa ELCORR hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking van 10 jaar. De samenwerking tussen beide bedrijven duurt al meer dan 30 jaar en dankzij volle
tevredenheid van beide partijen is besloten deze samenwerking voort te zetten. Uiteraard is dit heuglijke feit feestelijk gevierd in het Customer Experience Center van Smurfit Kappa ELCORR in Etten-Leur.

Beide bedrijven zijn met elkaar verbonden middels een palletconveyor-systeem. In haar magazijnen verzorgt Axell Logistics al vele jaren de complete op- en overslag van al het gereedstaande product van Smurfit Kappa ELCORR.
 
Axell Logistics (voorheen Timmermans transport en logistiek) is samen met Axell Employment en Axell Financial onderdeel van Axell Group. Samen bieden zij oplossingen op het gebied van zowel logistieke diensten als arbeidsmigranten voor de logistieke, technische en productiesector, in zowel Nederland als Polen.
 
Smurfit Kappa ELCORR produceert en verkoopt golfkarton verpakkingen voor de voedingsmiddelen- en genotsmiddelen-industrie, waar innovatie, voedselveiligheid en efficiënte logistiek belangrijke facetten zijn in het realiseren van maximale klanttevredenheid.