Back To The Sixties

op maandag, 26 februari 2018. Posted in Jongeren

4 maart: The Explosion Rockets

The_Explosion_Rockets_Medium

 

Op zondagmiddag 4 maart a.s. is het showtime in de grote zaal van Party Centrum Hercules aan de Rijtseweg 1 in Diessen onder de rook van Tilburg, want dan wordt er een spetterende nostalgische fifties- en sixtiesmiddag gehouden met de bekende topformatie The Explosion Rockets. 

Als je over authentieke muziek uit de fifties and sixties hebt, kun je eigenlijk niet om The Explosion Rockets heen, omdat er geen betere band is in dit genre in Nederland. The  Rockets behoren tot de top van Nederland en zijn al vele malen uitgeroepen tot “de beste Rock ‘n Rollband van de Benelux”  laat Chris Aerts van Hercules desgevraagd weten.

De muziek op deze middag zal een mix zijn van onvervalste Rock & Roll afgewisseld met heerlijke ballads en instrumentale gitaarmuziek, die zorgen voor een onvergetelijke middag. Onder aanvoering van de absolute Elvis-vertolker Ruud Kuijpers nemen zij u mee in de tijd van de petticoats en vetkuiven. Nummers van o.a. Elvis , Cliff Richard, Buddy Holly en andere artiesten zorgen ervoor dat de grote dansvloer goed bezet zal zijn.

Ook instrumentale nummers van onder meer The Shadows, The Spotnicks, The Maskers en Ventures worden op onnavolgbare wijze door The Explosion Rockets vertolkt want echt, ze zorgen voor vuurwerk op het podium, deze band !
U mag deze middag absoluut niet missen als U van deze muziek houdt.

Tijdens deze middag zullen er ook nummers van hun nieuwste CD/DVD album “Double Dynamite”  die vorig jaar uitkwam, worden vertolkt.

De zaal van Partycentrum Hercules gaat om 13.30 uur open en de Explosion Rockets betreden om 14.00 uur het podium. Ook staat er een groot aantal tafels en stoelen, dus wie op tijd is kan zitten.

Info en tickets: Tel. 06-45 92 85 86 (Thom Sens) of 06-11 09 01 36 (Chris Aerts)
Tickets in de voorverkoop € 8,00 en aan de zaal € 10,00.
Meer info: www.explosionrockets.nl
Tot ziens in Diessen op weer een fantastische 'Back To The Sixties' middag !!!