Boekenmarkt met muzikale omlijsting

op woensdag, 08 augustus 2018. Posted in Evenementen

Op zondag 19 augustus

IMG_0656_Custom

Jaarlijks ziet de organisatie van de Grootste Vlooienmarkt van het Zuiden met pijn in het hart duizenden niet verkochte boeken in de papiercontainer verdwijnen. Literatuur, reisverhalen, streekromans, kinderboeken, kookboeken, spannende boeken, kortom, allerlei lectuur verdwijnt in de container om vermalen en hergebruikt te worden. Eeuwig zonde vonden de vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de boekenverkoop tijdens de jaarlijkse Vlooienmarkt. Zij redden daarom  zo’n tweeduizend goede boeken van de papiermolen om ze op een later tijdstip alsnog te koop aan te bieden. Op de markt zijn ook cd’s en dvd’s te koop, Spannende films, veel kinderfilms en mooie muziek. Kortom, voor elk wat wils.

OP HET BOERDERIJTERRAS VAN ´DE FLIEREFLUITER´

Op zondag 19 augustus van 11.00 tot 17.00 uur zal deze boekenverkoop plaatsvinden op het boerderijterras van ´De Flierefluiter´. Terzelfdertijd zullen muzikanten van harmonie Concordia van 1839, een terrasconcert verzorgen. Korte optredens van duo´s, trio´s en ensembles. Ragne en Jacco op dwarsfluit en piano, het hoorn duo Mai en Hans, Kees begeleidt dochter Floortje (dwarsfluit) en Floortje begeleidt vader Kees (baritonsax), het trio EER bestaande uit Ester, Eva en Rens, het Goedendorp Ensemble XL met opa Aad, zijn kinderen en kleinkinderen en mogelijk nog wat verrassende optredens.
Van dit alles kunt u genieten op het intieme boerderijterras van ‘De Flierfluiter’ onder het genot van een kopje koffie of thee, een glaasje fris, een heerlijk wijntje, een ‘Flierefluiter’ of een ander koel biertje.

De Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek zal ook present zijn met een informatiestand.
De opbrengst van de Muzikale Boekenmarkt komt volledig ten goede aan de Stichting Vrienden van Concordia, die op haar beurt met deze gelden het muziekonderwijs op de basisscholen ondersteunt.


Zondag 19 augustus, 11.00 tot 17.00 uur, boerderijterras van ‘De Flierefluiter’, Groot Loo 8, Hilvarenbeek. Gratis entree.