De Hakviolen in The Box!

op woensdag, 20 november 2019. Posted in Jongeren

Op 23 november

Hakviool2_1_Custom

Op 23 november laat The Box de oude tijden van "NORMAAL" weer herleven met de Normaal Tribute Band bij uitstek, nl. de Hakviolen!

 Wie kent er nu niet de nummers Oerend Hard, Deurdonderen, Vrouw Haverkamp en De Boer is Troef. Een gegarandeerd recept voor een avond meezingen en feesten. Dik 40 jaar lang was NORMAAL een begrip. Een band waar je niet omheen kon. Dampende feesttenten gevuld met “anhangers” van deze onbetwiste koningen van de dialectrock, 5 rasmuzikanten met een Rock & Roll-hart en roots in het prachtige Achterhoekse en Twentse land. Volgens de "Normaal Anhangers" zijn de Hakviolen ondertussen dé beste live Normaal Tribute Band van Nederland. Logischerwijs worden ze daarom veelal ook geboekt als voor- of naprogramma voor o.a. Bökkers en Old Nij-s. Vol gas live gespeeld, geen kompjoetergeneuzel of snoertjes in omgebouwde broodroosters. Gewoon olderwets høken, brekken en angoan! De speakers uut de kast! Zoals de muziek van Normaal bedoeld is. Geen gelikte boyband die alle ceedeetjes zoetgevooisd nazingt, maar een geoliede rockmachine die The Box totaal op zijn kop zal zetten!!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Tilburgse band Rooien Diesel !! Rooien Diesel speelt NondeJu Rock & Roll die over het leven van alledag gaan in Brabants dialect.

The Box is gelegen aan de Bukkumweg 30A in Hilvarenbeek en tickets zijn verkrijgbaar via: www.ojcthebox.nl/tickets. Entree: Voorverkoop € 8,- excl. servicekosten – Deurverkoop € 12,-. De zaal gaat open om 20.00u.