‘De kracht van samen doen’

op vrijdag, 01 juni 2018. Posted in Gemeente

Uitnodiging feestelijk avond

Foto
Op woensdagavond 6 juni organiseert de gemeente met ondersteuning van de dorpscoöperaties een feestelijke avond om de kracht van onze Hilvarenbeekse samenleving te vieren. Het wordt een inspirerende avond van elkaar te leren, elkaar te leren kennen en actief mee te denken over de toekomst van Hilvarenbeek.Op woensdagavond 6 juni organiseert de gemeente met ondersteuning van de dorpscoöperaties een feestelijke avond om de kracht van onze Hilvarenbeekse samenleving te vieren. Het wordt een inspirerende avond van elkaar te leren, elkaar te leren kennen en actief mee te denken over de toekomst van Hilvarenbeek.
 
Wat staat er op het programma?
Het is een ‘aftrapbijeenkomst’ voor een nieuwe toekomstvisie. In 2012 legden inwoners in de Toekomstvisie HLVRNBK2030 vast wat zij belangrijk vonden voor de toekomst van Hilvarenbeek. Een toekomst die inwoners en gemeente samen kunnen realiseren; ieder vanuit hun eigen rol en verantwoordelijkheid. Sindsdien is er veel veranderd. Tijd dus om hier opnieuw naar te kijken en meer ruimte te creëren voor initiatieven van inwoners. Een cabaretier – wiens naam we nog even geheim houden - zorgt ervoor dat er deze avond ook voldoende gelachen wordt. We sluiten de avond af met live muziek en een drankje.
 
Datum: woensdag 6 juni 2018
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Cultureel Centrum Elckerlyc Achter ’t Raadhuis 2, Hilvarenbeek
 
Deze avond vieren we dat er al veel initiatieven zijn en dat dit aantal nog steeds groeit. Samen zorgen we ervoor dat het fijn wonen, werken en verblijven is in onze gemeente. Daar mogen we trots op zijn.
 
Reserveer uw kaartje
Entree is gratis, maar het is wel nodig om een kaartje te reserveren. Dat kan via www.elckerlyc.nu.