De verjaardag van egel, een stekelig avontuur voor jong en oud!

op zondag, 11 maart 2018. Posted in Basisscholen

Kindertheater in The Box op 25 maart

Groepsfoto2_Custom

Geïnspireerd door de bekende verhalen van Toon Tellegen slaat toneelgroep Nieuw Leven een nieuwe weg in en speelt de voorstelling: De verjaardag van Egel.

Egel: ‘Het lijkt wel of ik er niet ben, of ik er niet -echt- ben. Mijn nieuwste jas heb ik ervoor aangetrokken, mijn stekels gekapt en gekamd maar niemand ziet me. Een niemand zonder iemand, zonder iets, zonder verjaardag. Ik vier nooit mijn verjaardag!’

 Ergens ver weg, diep in een groot bos, woont een kleine egel. Een dier dat heel graag zijn verjaardag eens zou vieren. Zo’n feestje met taart, limonade en veel, heel veel visite! Egel is al dagen in de weer om alles in orde te maken. De uitnodigingen zijn verstuurd. Nu maar hopen dat de andere dieren ook zin hebben in een gezellig verjaardagspartijtje.

In deze voorstelling nemen de dieren je mee op ontdekkingstocht, naar hoe je feestjes viert, waarom de maan opeens verdwijnt én naar wat vriendschap nu eigenlijk is.

Een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

De tekst is van Roy van Gils en de regie is in handen van Maartje van der Meij.

Te zien op 17 en 18 maart 2018 in de Annetje van Puijenbroekkapel, CC Jan van Besouw in Goirle. Op 25 maart 2018 in The Box in Hilvarenbeek. Aanvang alle voorstellingen om 15:00 uur.

Kaarten via de website: www.nieuw-leven-theater.nl of 013-5346275