Delusionals winnaar finale Nollie Dollie Battle 2018

op donderdag, 05 april 2018. Posted in Jongeren

delusionals_winnaar

Na een zinderende finale afgelopen zaterdag in the Box in Hilvarenbeek is de Tilburgse Delusionals als winnaar uit de bus gekomen en is daarmee de eerste artiest die bekend is, welke met Hemelvaart op het Nollie Dollie Festival staat.

De drie finalisten Delusionals, Chigurh en Season Crow waren zeer gewaagd aan elkaar en zetten alle drie een enerverende professionele show neer.

De avond werd afgetrapt door Season Crow die met hun zeer solide opzwepende set meteen de toon van de avond zette en de lat hoog legde voor de andere bands.

Hierna was het tijd voor Delusionals, die met hun sferische, elektronische indie.en zwevende vocalen het publiek in een opzwepende trance brachten.

Als laatste was het tijd voor Chigurh die met hun krachtige set het publiek aan zich wist te binden.

Tijdens het tellen van de publiekstemmen en het juryberaad was het tijd voor de winnaar van 2017, Temple Renegade, die met het miniconcert het publiek in extase brachten en nogmaals lieten zien waarom ze in 2017 de battle’s hebben gewonnen.

Hierna was het tijd voor de uitslag en het overhandigen van de wisselbeker en werd duidelijk dat Delusionals de eerste naam is in de line-up van het Nollie Dollie Festival.