Derde Nollie Dollie Battle in the Box Hilvarenbeek!

op zondag, 11 maart 2018. Posted in Jongeren

Op zaterdag 17 maart

theburst

Op zaterdag 17 maart vindt de derde van de drie Nollie Dollie Battles plaats in the Box Hilvarenbeek. Op deze avond zullen drie bands de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde plaats in de finale op 31 maart. Tijdens deze finale kan één van de bands een optreden winnen op het Nollie Dollie Festival dat plaatsvindt op Hemelvaartsdag in Diessen.

Tijdens de deze battle zullen de volgende drie bands de strijd aangaan: The Burst, Sista Dew en Delusionals

De avond wordt geopend door The Burst.

‘the Burst!’ is een enthousiaste band uit Tilburg, die (classic) rock uit het verleden en het heden spelen. Denk aan nummers van Thin Lizzy, Skunk Anansie, Heart, Stevie Ray Vaughan, Santana, Anouk en vele anderen. Kortom, gezellige classic rock covers in een eigen jasje door een enthousiaste band!

Als tweede band van de avond zal Delusionals het podium betreden,

DELUSIONALS maakt sferische, elektronische indie. De zwevende vocalen brengen je in een trance, versterkt door karakteristiek gitaargeluid leunend op geheimzinnige synthesizers en sfeergeluiden die als een deken over de muziek heen vallen. De muziek heeft het dromerige van Warpaint, het geheimzinnige van Radiohead en het stemgebruik van Florence + the Machine.

Als derde en laatste band van deze avond speelt Sista Dew.

Sista Dew is een pop/rock coverband, die alweer bijna 10 jaar aan de muzikale weg timmert in de Kempen en omstreken. Sista Dew speelt met veel plezier lekker stevige pop/rock covers, liefst met een scherp randje. Met nummers van o.a. Anouk, Foo Fighters, Fiction Plane, Pink, K’s Choice, Depeche Mode, the Black Crowes en Kings of Leon zetten ze een knallende set neer.

De jury zal net als vorig jaar bestaan uit een publieksjury en vakjury. Bezoekers mogen per avond stemmen op hun favoriete band en een vakjury heeft het andere gedeelte van de stemmen. Een combinatie van beide jury’s bepaalt welke band uiteindelijk naar de finale mag.

Dus als jij mede wil bepalen wie er doorgaat naar de finale op 31 maart, zorg dan dat je er zaterdag 17 maart op tijd bent om jouw stem te laten horen.

De Nollie Dollie Battles zijn gratis toegankelijk en de zaal zal om half negen open gaan.

The Box staat aan de Bukkumweg 30a te Hilvarenbeek.

Voor meer info:

www.nolliedollie.nl

www.ojcthebox.nl