Diessen 1650 voorlichtingsavond voor de bestuursleden van alle verenigingen

op maandag, 01 april 2019. Posted in Belangenbehartiging

Op donderdag 11 april

Diessen 1650 voorlichtingsavond voor de bestuursleden van alle verenigingen

Onder het motto 'Als je jarig bent, zou je dat het liefste met zoveel mogelijk mensen vieren', hebben wij u onlangs uitgenodigd voor een voorbereidingsavond in Hercules.

Het is de bedoeling om in 2020 een feestprogramma te kunnen bieden aan alle inwoners van Diessen, Baarschot en Haghorst te gelegenheid van het 1650 jarig bestaan. We gaan het net een beetje anders doen dan 25 jaar geleden, wat overigens wel een geweldig succesvolle reeks van evenementen is geweest.

Stichting Diessen 1650 zoekt nu aansluiting bij de verenigingen uit de voormalige gemeente Diessen en bieden mogelijkheden en ondersteuning om hun eigen jaarlijkse activiteiten,  een extra '1650-tintje' te geven.  Zo ontstaat er een uniek programma met festiviteiten door het jubileum jaar heen, waar iedereen, jong en oud, plezier aan kan beleven. 

Verenigingen als RKDSV, Wortel en Papfles en Harmonie St. Willibrordus hebben hun medewerking al enthousiast toegezegd! 

Benieuwd wat zij in petto hebben? Of heeft u een leuk idee? Geïnteresseerd om ook met uw vereniging aan te haken in de festiviteiten? Of wilt u eerst wat meer informatie? Kom dan naar de voorlichtingsavond op donderdag 11 april om 20.00 uur in Hercules Diessen. 

Deze uitnodiging geldt voor bestuursleden van  alle  verenigingen uit Diessen, Baarschot en Haghorst. En zeker niet alleen sport-, jeugd-  en welzijnsverenigingen, want ook voor buurtverenigingen is een speciale rol weggelegd bij de viering van Diessen 1650!

 

Graag tot donderdag 11 april !

 

Namens Stichting Diessen 1650,

Emile Gimbrère

 

Namens Verenigingsraad Diessen,

Ine Gimbrère