Diessen gaat ervoor

op donderdag, 22 februari 2018. Posted in Belangenbehartiging

Gaan we Diessen 1650 vieren?

Diessen gaat ervoor

Diessen gaat ervoor!

Op 20 november vorig jaar kwam een groep enthousiastelingen voor het eerst bij elkaar om te brainstormen over het bijzondere jubileum dat het oude Diessen in 2020 gaat vieren: dat jaar bestaat deze oude kern maar liefst 1650 jaar! Er zijn niet veel plaatsen in Nederland die dat kunnen zeggen.

De uitkomst van de eerste bijeenkomst bood perspectief. Een aantal van de aanwezigen wilde meedenken en kwam al tot ideeën. Reden genoeg voor “Wij-wel” om te besluiten een vervolg te geven aan deze eerste aanzet.

Op dinsdag 27 februari 2018 om 20.00 uur gaan we verder. Iedereen, die een steentje wil bijdragen aan het groots vieren van dit gedenkwaardig jubileum is van harte welkom in De Eenhoorn. Het is meer dan vanzelfsprekend dat – wil je iets groots vieren – je veel handen nodig hebt. Zowel op organisatorisch vlak als ook in uitvoerende zin.

Op basis van de uitkomsten van deze avond willen wij besluiten of er voldoende draagvlak is en we voldoende handen hebben om, zoals boven dit stuk staat, ervoor te gaan! 

Jac Linnemans                        Jan van Gils                Emile Gimbrère