Diessense Pinksterrit 2019

op dinsdag, 14 mei 2019. Posted in Evenementen

Op zondag 9 juni, eerste pinksterdag

Diessense Pinksterrit 2019

Op zondag 9 juni, 1e pinksterdag, is het weer zover. Dan wordt voor de 21e keer de altijd gezellige Pinksterrit georganiseerd door paardensportvereniging Taxandria uit Diessen.

Deze puzzelrit is vooral uitgezet om te kunnen genieten van de mooie natuur en is bestemd voor menners en ruiters. Veel deelnemers zien we ieder jaar terugkomen voor deze mooie tocht. Onderweg zijn er een aantal opdrachten waaronder een foto- en puzzelopdracht en er moeten letters verzameld worden.

De deelnemers starten vanaf manege Taxandria aan de Emmerseweg in Diessen. De eerste deelnemers vertrekken rond 09.30 uur en worden weer rond 13.30 uur terugverwacht bij de manege. Daar kunnen ze nog een spelopdracht uitvoeren. De uitslag wordt ’s avonds om 20.30 uur bekend gemaakt in de kantine aan de Emmerseweg in Diessen.

Geïnteresseerden die meer informatie willen hebben, kunnen contact opnemen met Annet van Bijsterveldt, tel. 013-5042551. Opgeven kan via mail naar Taxandria@kabelfoon.net of via het inschrijfformulier op de website www.rijverenigingdiessen.nl.