Een eigen bedrijf starten?

op donderdag, 26 juli 2018. Posted in Belangenbehartiging

Eersel, 25 juli 2018

Een eigen bedrijf starten?

In september 2018 start weer een nieuwe cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio.

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Of misschien ben je al begonnen.
Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing. Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Uw eigen vakgebied kent u op uw duimpje. Maar ondernemen is toch een vak apart. Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten? Hoe kom je bijvoorbeeld aan meer klanten?

Middels de cursus Brabantse Kempen Onderneemt vergroten wij je ondernemerskennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen bedrijf. Professionele begeleiders bieden kennis en handvatten aan om van je ondernemerschap een succes te maken. Er wordt ingegaan op de basiselementen van een ondernemersplan en onderwerpen als marketing, communicatie en social media, verkoop bevorderende technieken, belastingvoordelen voor starters en financiën.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tien praktijkgerichte workshopavonden
  • Begeleiding door een persoonlijke coach
  • Netwerkbijeenkomsten

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 302,50 incl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

Meer informatie

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Willeke van de Pol via wvdpol@brabantsekempen.eu en het telefoonnummer 0497 – 512273 of 06 – 36415925 voor meer informatie. Ook kunt u meer informatie vinden op de website www.brabantsekempen.eu.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan tot uiterlijk 6 september 2018 door een mail te sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu met uw Naam, Bedrijfsactiviteit, Adres, Postcode, Plaats en Telefoonnummer.