Een eigen bedrijf starten?

op zaterdag, 26 januari 2019. Posted in Belangenbehartiging

Meld je aan voor de cursus Brabantse Kempen Onderneemt

BKO_met_logo

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Of misschien ben je al begonnen.

Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing. Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Uw eigen vakgebied kent u op uw duimpje. Maar ondernemen is toch een vak apart. Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten? Hoe kom je bijvoorbeeld aan meer klanten?

Middels de cursus Brabantse Kempen Onderneemt vergroten wij je ondernemerskennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen bedrijf. Professionele begeleiders bieden kennis en handvatten aan om van je ondernemerschap een succes te maken. Er wordt ingegaan op de basiselementen van een ondernemersplan en onderwerpen als marketing, communicatie en social media, verkoop bevorderende technieken, belastingvoordelen voor starters en financiën.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tien praktijkgerichte workshopavonden
  • Begeleiding door een persoonlijke coach
  • Netwerkbijeenkomsten
De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 250 excl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan tot 24 januari 2019 door een mail te sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via 06-36415925 of een bezoekje brengen aan onze website http://www.brabantsekempen.eu/nl/organisation/brabantse-kempen-onderneemt