Fusie accountantskantoren Diessen – Gilze

op woensdag, 27 mei 2015. Posted in Redactioneel

“Vermetten Accountants: Deskundigheid zonder gedoe”

Directie_Vermetten_M

Het is u vast opgevallen als u regelmatig over de Beekseweg in Diessen rijdt nabij de rotonde. Op de kantoren nabij Bolenius heeft de bedrijfsnaam Flynth plaats gemaakt voor de naam Vermetten. Over het hoe en waarom van deze wijziging laten we het bedrijf zelf aan het woord.

Een sterke fusie op accountantsgebied heeft onlangs plaatsgevonden in Diessen en Gilze. Twee bekende kantoren namelijk het team van Flynth Diessen en Vermetten accountants & adviseurs hebben de handen ineen geslagen. De directeuren van de twee bedrijven Jack Kouwenberg en John Vermetten waren het snel eens over een samenwerking en zijn enthousiast over hoe het samenwerkingsproces is verlopen. “Het klikte meteen. We hebben geen seconde getwijfeld.”  En daarmee werd het startschot gegeven voor de samenwerking en dat uiteraard in samenspraak met de beide personeelsteams. 

Lokaal aanwezig zijn

John Vermetten: “Ondernemingen en ondernemers vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Zij dragen bij aan werkgelegenheid, sociale contacten en inkomen, scholing en ontwikkeling, innovatie, veiligheid en welvaart. Daarom is het succes en daarmee de continuïteit van een onderneming van groot belang. Het is onze missie om tastbaar bij te dragen aan het succes van Mkb- ondernemingen middels deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.” Jack Kouwenberg vult aan: “Het goed lokaal aanwezig zijn, dreigde in onze ogen wat weg te vallen en dat wilden we voorkomen. We blijven als kantoor goed benaderbaar en zijn een uitstekend alternatief voor de grotere kantoren. ” Wij combineren deskundigheid met efficiency en daadkracht.” En daarmee zit het dus bij Vermetten accountants wel goed.

Regio

In de regio Breda/Tilburg heeft Vermetten accountants & adviseurs nu samen met haar partners binnen de VnP groep een deskundig team van ca. 50 professionals dat zich met passie inzet voor ca. 1.500 ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bedrijven van klein tot groot, zowel nationaal als internationaal. We zijn aangesloten bij alle toonaangevende beroepsorganisaties, beschikken over alle vereiste vergunningen  en verrichten dus ook audit-opdrachten. Zowel voor het Mkb- segment als de Agro-branche.

De kracht van het bedrijf zit hem daarbij  volgens Vermetten vooral ook in de visie van het bedrijf: “Denken als accountant/adviseur en handelen als ondernemer. Sneller en flexibeler dan grotere adviesorganisaties, completer en stabieler dan de kleinere bureaus en altijd gefundeerd op expertise. Onze werksfeer is open en informeel en onze werkwijze pragmatisch en doelgericht. Wij bieden oplossingen.”

Kantoor Diessen

De Buskes 2a
5087 MA Diessen

Telefoon: 013 - 504 1991

E-mail: info@vermetten.nl

Website: www.vermetten.nl

Kantoor Gilze

Bisschop de Vetplein 10a
5126 CA Gilze

Telefoon 0161 - 45 60 56

E-mail: info@vermetten.nl