Gemeente Hilvarenbeek gaat verder met Acteon Thuiszorg

op donderdag, 17 maart 2016. Posted in Gemeente

Continuïteit voor klanten en medewerkers

De gemeente Hilvarenbeek heeft overeenstemming met de bewindvoerders van TSN over de naadloze overdracht van klanten en medewerkers aan Acteon Thuiszorg. Acteon neemt uiterlijk op 25 april de circa 70 klanten over. Met deze overname zijn klanten verzekerd van continuering van ondersteuning, en medewerkers van behoud van arbeidsvoorwaarden. Alle klanten zijn persoonlijk geïnformeerd.

                         

Tevreden

Wethouder Bernd Roks  is tevreden met deze oplossing, evenals de bewindvoerders die het faillissement afwikkelen. “Het heeft wat langer geduurd omdat we ons niet konden vinden in het eerste overnamevoorstel van de bewindvoerders. Bovendien wilden we de procedure zorgvuldig doorlopen, ook naar onze andere aanbieders van huishoudelijke ondersteuning. We zijn blij dat we voor medewerkers en klanten in onze gemeente een passende oplossing hebben gevonden."

Acteon Thuiszorg

De keuze voor Acteon Thuiszorg is mede ingegeven door het feit dat Acteon Thuiszorg zich kan vinden in de vernieuwende aanpak van onze gemeente waarbij niet de uren centraal staan, maar het resultaat. Daarnaast is ook belangrijk dat de overname geen extra kosten met zich meebrengt die ten koste zouden gaan van de daadwerkelijke ondersteuning aan inwoners.