GRIET! netwerkbijeenkomst

op zaterdag, 25 mei 2019. Posted in Belangenbehartiging

Op dinsdag 4 juni

Griet_juni_2019

Dinsdag 4 juni verwelkomt de organisatie van GRIET! weer een groep Brabantse vrouwelijke ondernemers voor een gratis netwerkbijeenkomst.

Voor vrouwen omdat vrouwen nu eenmaal anders zijn dan mannen. Vrouwen leggen andere accenten en hebben andere invalshoeken. Doel is om met vrouwen om ons heen contacten te leggen, elkaar te leren kennen, te onderzoeken waar behoefte aan is en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Om elkaar te informeren, te inspireren, te motiveren en om ervaringen en successen uit te wisselen.

Wij komen iedere eerste dinsdagavond van februari, juni en oktober bij elkaar. De bijeenkomst vindt elke keer plaats op een andere locatie. Dit keer bij Den Boogaard in Moergestel. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, prachtige theaterfaciliteiten en gratis parkeren voor de deur maken Den Boogaard tot het hart van de samenleving in Moergestel.

Het netwerken start om 20:00 uur. Na het welkomswoord stellen 3 onderneemsters zich voor middels een korte pitch. Daarna staat het speeddaten op het programma. Tot slot is er ruimte om vrij te netwerken. Er is ook een mogelijkheid om vooraf mee te eten. Het diner start om 18:00  uur en is voor eigen rekening. We kijken ernaar uit je (weer) te ontmoeten.

Meer informatie en aanmelden via de website www.griet.nu

Ik ben er graag bij