Hers en geens dur Diessen deel 25 gratis voor ieder Diessens huishouden!

op maandag, 06 november 2017. Posted in Kunst & Cultuur

Her_en_Geens_25_M

De Fotostichting Diessen viert dit jaar maar liefst 3 jubilea: haar 25-jarig bestaan, de 25e editie van Hers en geens dur Diessen en de 1000e Fotorubriek. Om dit te vieren wordt deel 25 van Hers en geens de komende weken GRATIS HUIS-AAN-HUIS verspreid in Diessen, Haghorst en Baarschot. Een gebaar dat mede mogelijk is gemaakt dankzij onze Vrienden, die in het boekje zijn vermeld. Daarnaast is het boekje ook te koop voor de jubileumprijs van slechts € 2,50.

De voorkaft is weer een juweeltje, net als de 24 voorgangers ontworpen door onze zeer gewaardeerde dorpsgenoot Ton Derks. De inhoud is ook weer top, dankzij Ad van Doormaal en Wil Vennix (die voor de 25e keer samen de redactie verzorgden) en Ad van Korven (die de prachtige opmaak voor zijn rekening nam).

De inhoud is even gevarieerd als altijd, deels kijken we terug op de afgelopen kwart eeuw, onder meer aan de hand van het thema 'dorpsfiguren'. Dat thema komt ook aan de orde tijdens de (gratis) jubileumbijeenkomst op zondag 19 november. Komt allen!