Het Spektakel lacht, danst, schittert

op woensdag, 06 juni 2018. Posted in Evenementen

Op 10, 11 en 12 augustus

IMG_7729_Medium

Het Spektakel bestaat uit diversiteit en vooral gezelligheid. Voor ieder wat wils, voor jong en oud. Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om de grappigste tonpraters en de beste artiesten te strikken om bezoekers drie dagen te laten genieten. Het Spektakel begint al lachend op vrijdagavond 10 augustus en eindigt zingend op zondag 12 augustus. Nog even genieten van de zomer? In Haghorst gaat dat deze dagen zeker lukken!

 

Vrijdagavond begint als vanouds met veel humor. Deze avond, muzikaal ondersteund door DJ 2 Trakx, belooft veel lachsalvo’s en kent een mysterieus einde.

Kent of heeft u een midlifcrisis? Gelukkig is er deze avond Berry Knapen. Als Toos van Bokhoven laat ze het publiek kennismaken met haar man Harrie, die zich in een midlifecrisis bevindt. Haar ervaringen zullen ieder op zijn of haar gemak stellen.

Wanneer u tandproblemen heeft, dan bent u vrijdagavond op de juiste plaats in het theater aan de Hekkendam. Dirk Kouwenhoven houdt vanuit een verbouwde SRV-wagen praktijk en behandelt vele BN’ers op professionele wijze…

Piet Blankers zorgt als Papa Piet voor een feest der herkenning door zijn verhalen over het kersverse vaderschap. Over roze wolken, die soms zwart zijn en de zware beproevingen, die kraamvisites heten.

De avond eindigt verrassend. Mysterieus, komisch en met een muzikaal tintje!

Zaterdagavond is sportief! Dit jaar worden er heuse BEER Olympics gehouden. Het Spektakel Funhouse is erin geslaagd om sport, bier en gezelligheid te bundelen tot een nieuw concept. Aan de bezoekers de taak om flink te gaan werken aan bierbuiken en het verbeteren van (beer)olympische sporten. Iedereen is welkom in het Holland Grolsch House met een sportieve line-up, zoals Spektakel Fun House party, welke geen introductie meer behoeft.

Deze BEER Olympics worden sportief muzikaal een grote uitdaging met grote namen als DJ Lutador, El Chapo & Friends, Kuatro Kay & D-BESS & S-TE-FEEST en met als slotact Ruudless & Christakoff. Fit i.p.v. brak na een avondje uit, met de BEER Olympics geen probleem!

Mocht u even uit willen puffen, dan is bijkomen in de grote tent misschien een optie. Maar eigenlijk ook lastig, want de energie van Steekje Löss, Lanterfantje, Aap Uit De Mouw, David Ghetto en Buren van de Brandweer is groot en aanstekelijk.

Zondag is familiedag. Aan de kleine festivalgangers wordt zeker ook gedacht. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen zich gratis uitleven in Kinderland. Er is een stuntstep park voor durfallen van 5 tot 12 jaar en de kleintjes tot 4 jaar kunnen zich uitleven op het springkussen. Kinderen kunnen geschminkt worden en er is gratis ranja. Bij de dames van Snoepie.nl kan een lekker eigen snoepzakje samengesteld worden. Ouders zitten gezellig in de buurt en kunnen genieten van speciaal bieren gedurende deze middag. De Bierbaronnen laten bezoekers op het Spektakel graag kennismaken met 7 variërende Brabantse Bieren. De bieren worden tijdens het schenken toegelicht en bij bier drinken hoort een lekkere snack. Tijdens de bierproeverij krijgen daarom alle deelnemers 5 bitterballen. De bierproeverij kost € 17,50 en er is een vrije inloop van 13.00 tot 17.00 u.

Het Spektakel sluit op z’n Hollands af. Met toppers als Ferry de Lits, Frank Verkooyen, Henk Bernard, PartyFrieX en Rudy de Wit zal niemand stil kunnen blijven zitten en worden de stembanden flink getraind. Tot 18.00 u is de entree gratis, daarna € 5,- aan de deur.

Het Spektakel belooft ook dit jaar weer 3 dagen Spektakel!