Informatieavond ‘een eigen bedrijf starten’

op dinsdag, 14 augustus 2018. Posted in Belangenbehartiging

Op 5 september 2018

Informatieavond ‘een eigen bedrijf starten’

Het Huis van de Brabantse Kempen organiseert op 5 september een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’, een cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen. De cursus wordt voor de 10e keer georganiseerd.

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten? Hoe kom je bijvoorbeeld aan meer klanten? Uw eigen vakgebied kent u op uw duimpje. Maar ondernemen is toch een vak apart.

In september 2018 start weer een nieuwe cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio. Door verschillende ervaringsdeskundigen wordt bij deze cursus o.a. ingegaan op verkooptechnieken en -doelstellingen, marketing en communicatie (inclusief het gebruik van social media). Daarnaast komt ook het financiële plaatje aan bod; Hoe moet een financiële verantwoording er uit zien en hoe zorg je voor risicospreiding.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tien praktijkgerichte workshopavonden
  • Begeleiding door een persoonlijke coach
  • Netwerkbijeenkomsten

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 302,50 incl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

Informatieavond
Op 5 september 2018 organiseert het Huis van De Brabantse Kempen een informatieavond. De bijeenkomst start om 19.00 uur bij het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg (ongenummer) 5527 LC te Hapert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de informatieavond via deelname@brabantsekempen.eu.

Direct aanmelden voor de cursus?

Aanmelden voor de cursus kan tot uiterlijk 6 september 2018 (?? , redactie) door een mail te sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu met uw Naam, Bedrijfsactiviteit, Adres, Postcode, Plaats en Telefoonnummer.