Inschrijving bands Nollie Dollie Battles 2018 geopend

op donderdag, 16 november 2017. Posted in Jongeren

The_Box

Ook dit jaar organiseert stichting Nollie Dollie een serie battles met als hoofdprijs een plaats in de line-up van het Nollie Dollie Festival. Ook dit jaar zal dit gebeuren in samenwerking met The Box in Hilvarenbeek.

Dus ken jij, ben jij of weet jij een leuke band (alle muziekstijlen welkom) die

graag wil strijden voor een plaats op het festivalpodium? Laat het ons dan weten. Stuur dan een berichtje naar The Box! (ojcthebox@gmail.com). Drie voorrondes zullen bepalen welke drie bands / acts mogen strijden in de finale battle waarbij uiteindelijk de winnaar op het festival mag spelen.

De battles vinden plaats op het professionele podium van The Box in Hilvarenbeek, waarbij de bands ondersteuning krijgen bij het afstellen van hun geluid. Hierdoor leren beginnende en ervaren bands ook bij van de kennis van Nollie Dollie en The Box. De jury zal net als vorig jaar bestaan uit een publieksjury en vakjury. Bezoekers mogen per avond stemmen op hun favoriete band en een vakjury heeft het andere gedeelte van de stemmen. Een combinatie van beide jury’s bepaalt welke

band uiteindelijk naar de finale mag. De finale is hetzelfde georganiseerd als de voorrondes: zowel een vakjury als stemmen door het publiek. Alle bands, in welk genre dan ook, die graag willen optreden op het Nollie Dollie Festival en zin hebben om te strijden voor een plek zijn welkom op de battle. De leeftijd en ervaring maakt niets uit om mee te mogen doen met de strijd.

Dus aarzel niet en schrijf je in vóór 8 december voor 1 van de battles op 27 januari, 17 februari of 17 maart! En misschien speel je zelfs op de finale op 31 maart!