Inschrijving geopend voor 26e Truck Tour Tilburg op zondag 21 april 2013

op woensdag, 20 februari 2013. Posted in Redactioneel

DSCF0185

Op zondag 21 april is het zover: de jaarlijkse Truck Tour Tilburg vindt plaats. Op deze dag maakt een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 260 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 260 vrachtwagens rijden voor de 26e keer in een colonne een route van bijna 90 kilometer door de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken door een lunchpauze op industrieterrein De Mierbeek te Esbeek, waar diverse bedrijven hun terrein gratis ter beschikking stellen.
De Truck Tour Tilburg is een schitterend evenement, voor zowel de mensen met een beperking als voor de vrachtwagenchauffeurs. De Stichting Truck Tour Tilburg is hoofdzakelijk aangewezen op steun van het bedrijfsleven en particulieren. De bedrijven stellen hun vrachtwagens en brandstof ter beschikking, leveren hun bijdrage voor onder andere het gebruik van materiaal, de lunchpakketten, de attenties voor de deelnemers of gewoon een sponsorbijdrage.
Van woensdag 13 februari 2013 t/m vrijdag 8 maart 2013 kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website www.trucktourtilburg.nl of telefonisch van maandag t/ vrijdag van 19.00 – 21.00 uur bij Denise van Raak via telefoonnummer 06-122 13774. De organisatie verzoekt iedereen vriendelijk om de inschrijving bij voorkeur via de website te laten verlopen.
Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven bij Jan Luijten via telefoonnummer 06-22602985 of via het aanmeldingsformulier op de website.
Op dit moment is de Truck Tour Tilburg nog op zoek naar sponsoren. Met uw hulp hoopt de organisatie de 26e Truck Tour Tilburg weer tot een groot succes te maken. Heeft u of uw organisatie interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met Frans van Gijzel via telefoonnummer
06- 5254 4829.