Kerkberichten parochie H. Norbertus

op woensdag, 24 oktober 2018. Posted in Kerkelijk

St. Willibrorduskerk Diessen St. Petruskerk Hilvarenbeek van 27 okt t/m 2 nov.

Kerkberichten parochie H. Norbertus

Weekend van 27-28 oktober, 30ste  zondag door het jaar B

Intenties:

voor een bijzondere intentie;  voor een speciale intentie;  voor de levende en overleden leden van gilde Onze Lieve Vrouwe Broederschap uit Biest Houtakker, met name voor André van Reusel;  Familie van der Meer-van der Aa en kinderen;  Greet Timmermans en overl. familieleden;  Jaantje Elings;  overl. ouders Kok-van Gorp;  Ria van Gastel-van Esch vw. trouwdag;  ouders van Gastel-van Vroenhoven;  ouders van Esch-Versteijnen en zoon Cees; Jan Heuvelmans, Marie Heuvelmans-Clemens en zoon Frans;  Lucia Kuijpers-de Jong en zoon Will;   Maurice Sel namens buurt ‘pastoor van Bijnenstraat’;  Arjan Burgers;  Piet v.d. Biggelaar;  overl. ouders van Eijk-van Doormaal;  ouders Hoosemans-Timmermans;  Jan Reijrink vw. zijn verjaardag;  Kees en Anna van Gestel-van der Sande;  Cees Verschuren;  overl. ouders van Eijken-Naaijkens en kinderen;  Cees Rops;  overl. ouders Driessen-Mallens; 

Zaterdag 27 oktober

19.00 uur: Eucharistieviering in de Willibrorduskerk, m.m.v. het Willibrorduskoor

Zondag 28 oktober

09.30 uur: Eucharistieviering in de Willibrorduskerk, samenzang m.m.v. de Kempische Jachthoorngroep.

11.00 uur: Eucharistieviering in de Petruskerk m.m.v. Luciani, een speciale eucharistieviering bij gelegenheid van het 40-jarig bestaan van dit koor. Na afloop gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken en de leden en dirigent van dit koor te feliciteren.

Dinsdag 30 oktober

19.00 uur: Eucharistieviering in het koetshuis van de pastorie, voorafgaand bidden we samen de Rozenkrans

Intenties: voor de overledenen van het afgelopen jaar

Nellie Timmermans-van den Berk; Ad Donkers; Maria Bruurs-de Jong; Janus Hoozemans; Bep Roumen-Spapens; Sjef van Oort; Ria van de Sande-Barten; Bets de Brouwer-van Dal; Sjef Verhoeven; Jo Bierkens-Abrahams; Piet van Eijk; Cor van Oort-Deenen; Ed van Spreeuwel; Piet van Hoof; Cees van de Pas; Gerda Damen-Meerts; Sjaan Vriens-van Puijenbroek; Riet Bierings; Anja Clemens; Annemie Moors-Olislagers; Bertha Deenen-Heuvelmans; Toon Rijnen; René van Riel; Sjaan Witlox-Dankers; Ad de Jong; Jim Aerts; Nel van de Wouw-van Dommelen; Maria van Trier-Leijsen; Tiny Abrahams-Bruurs; Toos Nijhuis-Donkers; Frans Heuvelmans; Annie van Tilborg-Laureijssen; Cor Craninckx-Nooijens; Jeanny Swaanen-van de Laak; Willy van Acker; Tonny Schoenmakers-van Dommelen; Riek van Lieshout-Hooijen; Mien de Bresser-van den Broek; Grada van de Ven-van Gompel; Ied Appels-Ketelaars; Susan Philips; Jo Soetens; Mien van Gijsel-van Hattem;  Miet van Gestel-van Puijenbroek;  Maurice Sel;  Wies Jansens-Martens;  Anton van Schendel;  Dré van Oort;

Donderdag 1 november, Allerheiligen

19.00 uur: Eucharistieviering in de Willibrorduskerk m.m.v. het Willibrorduskoor.

Tijdens deze viering gedenken we speciaal diegenen die het afgelopen jaar vanuit Diessen overleden zijn (hun namen staan hierboven genoemd)

Vrijdag 2 november, Allerzielen

19.00 uur: Eucharistieviering in de Petruskerk m.m.v. het Dames/Herenkoor

Tijdens deze viering gedenken we speciaal diegenen die het afgelopen jaar vanuit Hilvarenbeek overleden zijn (hun namen staan hierboven genoemd)

Intenties:

Peter van Gorp;  overleden ouders v.d. Abbeelen-v.d. Loo; Louis van Gils;

Overleden:

Op woensdag 24 oktober nemen we, vanuit de Willibrorduskerk, gelovig afscheid van Dré van Oort (78 jaar), waarna crematie te Diessen.

Kempische Jachthoorngroep

Op zondag 28 oktober om 09.30 uur zal de viering in Diessen in het teken staan van St.-Hubertus, de patroonheilige van jagers, schutters en jachthonden. Hij wordt aangeroepen als beschermheilige tegen hondsdolheid, hondenbeten en bezetenheid.
De viering zal worden opgeluisterd met jachthoornmuziek, ten gehore gebracht door de Kempische Jachthoorngroep.
Na de mis worden er Hubertusbroodjes uitgedeeld, Hubkes, die onder het genot van een kop koffie of thee gegeten kunnen worden bij de kiosk. Daar zal de jachthoorngroep nog enkele nummers ten gehore brengen.

40 jaar Luciani

Op zondag 28 oktober vieren we in de Eucharistie van 11.00 uur het 40-jarig jubileum van Luciani. Nog steeds luistert dit koor, in 1978 door pastor Cees Remmers als jongerenkoor opgericht, één keer per maand met veel enthousiasme de H. Mis op in de Petruskerk. Tijdens het koffiemoment na de viering is er gelegenheid de leden en dirigent Stephan van der Maas te feliciteren met deze mijlpaal.

Viering via Beek-TV

U kunt via BeekTV, kanaal 12 meevieren, ’s zondags om 11.00 uur vanuit Hilvarenbeek.

Misintenties

Gelieve misintenties ruim van tevoren op te geven, minstens een week voordat de nieuwe Hilverbode uitkomt. Het stipendium bedraagt € 10,-.

Als u een misintentie opgeeft, geeft u ons toestemming om deze naam te publiceren. Indien u dit niet wilt gelieve dit uitdrukkelijk aan te geven i.v.m. de nieuwe privacywet.

U kunt de misintenties opgeven op de volgende wijze:

Via het parochiecentrum H.Norbertus, Heuvelstraat 1 te Diessen, geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, 0135041215.

Via een envelop met gegevens en stipendium in de kleine brievenbus bij de voordeur van de pastorie, Heuvelstraat 1 te Diessen

U kunt ook mailen: info@h-norbertus.nl

Via de Petruskerk te Hilvarenbeek, donderdagochtend van 10.00-12.00 uur in de kerk (achterom), 0135052828.

U kunt ook mailen: administratie@h-norbertus.nl

via Wim Oerlemans, Emmastraat 11 Haghorst, 0135041733.