Kerstconcert RSO Midden-Brabant in CC Elckerlyc

op vrijdag, 06 december 2019. Posted in Kunst & Cultuur

Zondagmiddag 15 december om 14.00 uur

Foto_kerstconcert_Elckerlyc_2018_Custom

In navolging van het zeer succesvolle concert in Kerstsfeer van 2018 zal het RSO Midden-Brabant ook in 2019 weer een Kerstconcert verzorgen in Cultureel Centrum Elckerlyc te Hilvarenbeek. Het concert wordt gegeven op zondagmiddag 15 december 2019 en begint om 14.00 uur. De kaartjes kosten € 11,-.

Tijdens dit concert zullen melodieën te beluisteren zijn die speciaal voor dit orkest zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Natuurlijk is het programma in de sfeer van de tijd van het jaar en zult u in Kerststemming gebracht worden door de prachtige, toegankelijke muziek van dit ruim 75-koppige orkest, aangevuld door sfeervolle lichtbeelden.

Behalve de eigen solisten zullen ook Arno de Vos, die met SOK winnaar werd van de Jan Naaijkensring 2019 en Mascha Verboven als vocalisten te horen zijn.

Na eerdere concerten van dit orkest gaven toehoorders aan een “André Rieu-gevoel” te krijgen van het optreden!

Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een zeer ontspannen culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al tien dagen voor Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen.

U kunt kaartjes bestellen via www.elckerlyc.nu of aan de bar van C.C Elckerlyc.

Bezoek de website van het orkest voor meer info: www.rsomiddenbrabant.nl

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Dré Netten, tel:0650203958.