Kom jij dit jaar ook weer je grenzen verleggen tijdens het No Boundaries Festival?

op donderdag, 09 mei 2019. Posted in Jongeren

Op zaterdag 18 mei

Fokko_band

Na een succesvolle eerste editie organiseert The Box dit jaar weer het No Boundaries Festival en wel op zaterdag 18 mei. Het festival opent zijn ‘deuren’ vanaf 14.00 uur en uiteraard is de toegang wederom ‘gratis’. No Boundaries Festival werkt namelijk volgens het “pay after delivery” systeem. Dit betekent dat men zelf bepaalt wat het festival waard is.

Bezoekers mogen gratis binnenlopen en kunnen na hun ervaringen op het festival een voor hen passend bedrag doneren.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want er zal de hele dag non-stop live muziek gemaakt worden, afgewisseld op het binnen- en buitenpodium. Zowel bekende als minder bekende namen zullen zich laten horen op het festival, grote bands, kleine bands, maar ook intieme optredens van diverse singer-songwriters. Kom luisteren naar de ‘koeiepunk’ van Batenburg Hellbillie, lekker feesten met de rockabilly met een Brabantse twist van Slick Nick & de Kornuiten, onder het genot van epische gitaarsolo’s luisteren naar de pakkende teksten van Fokko en luisteren naar de ‘verhalen’ van Stijn Charpentier met reggae- of punkachtige deuntjes eronder. Maar kom ook genieten van de splinternieuwe band Dieseljunks, Morgendust, Sander Janssen, The legendary Orchestra of Love en vele

anderen. De avond wordt met een knaller afgesloten door Schorry Molly, (tribute to Flogging Molly) die het publiek loslaat op heerlijk opzwepende folkpunk!

No Boundaries is het festival 'zonder grenzen' wat je zeker niet mag missen! Het festival is toegankelijk voor alle leeftijden en uiteraard is er ook aan alle leeftijden gedacht. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn waar ze zich kunnen vermaken maar ook kunnen ze zich laten schmincken! De scouting Hilvarenbeek stelt hun terrein beschikbaar voor de kids’ area.

Ook aan de inwendige mens is gedacht tijdens deze tweede editie van No Boundaries. Wil jij je grenzen verleggen op het gebied van eten dan moet je zeker een bezoekje brengen aan ‘The Juicebar’ en ‘The Meatless District’. In de food corner zullen diverse warme drankjes verkrijgbaar zijn maar ook homemade juices en verschillende ‘plant-based’ lekkernijen!

Vrijwilligers van The Box hebben ook dit jaar weer veel tijd gestoken in de voorbereidingen voor No Boundaries Festival. De aankleding heeft dit jaar extra aandacht gekregen en de programmering is ontzettend divers, afwisselend en natuurlijk ook grensverleggend! Kortom, het gaat een grandioze dag worden boordevol muziek en entertainment ! Wees nieuwsgierig en kom langs!

Zaterdag 18 april vindt No Boundaries Festival plaats in en rondom The Box,

Bukkumweg 30a in Hilvarenbeek. Het festival begint om 14.00 uur.

Meer info: www.ojcthebox.nl